Skindiver

Body Art Piercing

Helingstid: 3-4 mdr.

 

Skindiver er forholdsvis ny. Den adskiller sig fra Dermal Anchers ved at den ikke har aftageligt hoved. Man kan altså ikke skifte smykke, samt dens manglende huller i anker, som gror fast til huden. Man kan altså ikke tage piercingen ud når man skal på job (eller mormor kommer på besøg)

Skindiver laves med titaniums smykke. Den laves med en cylinderformet biopsinål.

Den kegleformede ende sidder nedad i huden, som gør den gror fast i vævet. Der findes forskellige størrelser. Undgå for meget bevægelse og ryk omkring skindiver, det giver længere helingstid. Det er nødvendigt at bruge plaster på den første uge for at den bliver holdt på plads, undtagen ved rensning.

 

Sådan rengøre du din piercing 2 - 3 gange om dagen

95% af jobbet afhænger af om du passer den som du skal. Det er helt op til dig selv hvor hurtigt din piercing læger.

 

2 gange dagligt: Vask hænderne grundigt i Intimsæbe. Gør det piercede område vådt med rent vand. Tag en lille smule intimsæbe og gnid forsigtigt på og rundt om piercingen til det skummer op. Vask forsigtigt og skyld af med rigeligt rent vand. Lad den luft tørre eller tør med et rent klæde.

2 gange dagligt: Vask din skindiver endnu engang i løbet af dagen med varmt isotonisk saltvand. Dæk hele piercingen med saltvand. Vend en kop ud på piercingen og hold den på i ca. 5 min. Fjern eventuelle sårrester og skidt med en vatpind.

 

HUSK plaster må ikke tages af de første 3 dage!