Body Art Piercing

Pasning og pleje

Pasning og pleje af en piercing er det mest afgørende for om din piercing vil hele eller ej. Det er derfor vigtigt at man følger rensevejledningen nøje, for at der ikke skal opstå komplikationer. Vær opmærksom på at helingsprocessen er forskellig fra person til person. følg derfor ikke råd fra venner, hvis de strider imod de ting der er skrevet her på siden. Deres helingsforløb kan være helt forskelligt fra dit. Er du i tvivl om det mindste, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at give dig et råd med på vejen, hvis der skulle være behov for det.


Alt afhængigt af hvilken piercing du har fået, er der forskellige hensyn du bør tage, og forskellige metoder du bør anvende, for at din piercing heler bedst muligt, og så hurtigt som muligt.


I de fleste piercinger sættes et smykke i, som tillader området at hæve.
Når hævelsen er faldet, skal der skiftes til et mindre smykke.
Derfor tilbyder vi i Body Art Piercing også smykkeskift. Vær opmærksom på at der ved skift af smykker skal bestilles tid til det. Det gøres her:  

 

 

I alle tilfælde er det en god ide at anskaffe sig noget intimsæbe og saltvand, da det er det essentielt for efterbehandlingen af piercingen. Du kan vælge enten at købe saltvandet på apoteket, eller du kan lave det selv. Vælger du at lave det selv, gøres det således:

1 liter demineraliseret vand

9 gram salt uden tilsat jod

Kog vandet op, og tilføj derefter salt.

Lad vandet afkøle, og hæld det derefter

på en flaske med skruelåg.

Grunden til at du bør bruge salt uden tilsat jod, er fordi at joden kan udtørre området omkring piercingen. Kan du ikke få fat i salt uden jod, er det dog bedre at bruge salt med jod, end slet ikke at bruge saltvand, da du får langt større problemer ved ikke at bruge saltvand, end ved at bruge saltvand med jod!

Pasningsråd

Din nye piercing heler ikke af sig selv

95% af jobbet afhænger af om du passer. Det er helt op til dig selv hvor hurtigt din piercing læger. Vores erfaring er at de fleste problemer skyldes

- Nogen har haft mundkontakt med den ikke lægte piercing

- At du leget med eller piller i din piercing med uvaskede hænder.

(under neglene findes kroppens største bakteriesamlinger)

- At du  rengøringsmiddel / metode som ikke passer til din krop.

- At du ikke rengøre tilstrækkeligt eller på den korrekte måde.

 


Klik på din piercing, for at få den præcise vejledning