Body Art Piercing

Næsefløj

Helingstid: 4-6 uger

 

Næsefløjen er bortset fra øret en af de mest almindelige piercinger. Den blev vældig populær allerede i 60´erne, og det er fortsat op til i dag. Piercingen er et meget udbredt blandt kvinder i Indien og derfra kommer også de specielle næse smykker der er bøjet i enden så de bliver siddende i næsen uden en lås på indersiden af næsen. Smykket er ofte indfattet med en lille sten eller figur og som oftest fremstillet i sølv, hvilke gør dem uegnet som førstegangssmykke da sølv kan fremkalde allergiske reaktioner.

En almindelig spiral eller ring er det bedste at starte med, da det er det letteste at rengøre og dermed mindsker risikoen for infektion. Når hullet er helet kan man skifte til et andet smykke hvis man har lyst.

Rengøring af denne piercing er meget enkel. Man vasker den 2 gange om dagen og bruger å mildt et rengøringsmiddel som muligt (Intimsæbe og saltvand)

Ingen oralkontakt med piercingen i helingsperioden. Husk at andre menneskers kropsvæsker udgøre en infektionsrisiko for dig.

 

Sådan rengøre du din piercing 2 - 3 gange om dagen

95% af jobbet afhænger af om du passer den som du skal. Det er helt op til dig selv hvor hurtigt din piercing læger.

 

  1. Vask hænderne grundigt med intimsæbe. Fjern evt. skorper fra smykket samt hulkanten. (Har du svært ved at se så brug et spejl)

  2. Vask den synlige del af smykket og sårkanterne. Drej den del af smykket der sidder i hullet ud og vask dette også og drej tilbage så hullet også gøres rent.

  3. Dryp 1-2 dråber Intimsæbe på smykket og drej det ind i hullet. Skyld grundigt med vand.

  4. Rens piercingen med saltvand. Indersiden af næsen med en vatpind. Ydersiden med et lille glasmed saltvand. Den skal ligges i blød i 5 min.

 

OBS!

Tag aldrig smykket ud af din piercing før den er helet!

Selv om din piercing har været helet i flere måneder skal du ikke lade din piercing være uden smykke, ret længe af gangen. Hullet kan svinde ind eller lukke helt. Synes du om din piercing, så lad smykket sidde i, så undgår du problemer.

 

Sidst men ikke mindst, for at give din piercing optimale forhold af hele under, skal du være forsigtig med den. Ryk slag og tryk mod piercingen kan resultere i den bliver irriteret og bliver udstødt fra kroppen.