Kvindelig intim

Body Art Piercing

Christina

 

 

Helingstid: 12-16 uger

Christina er en forholdsvis ny kvindelig genital piercing.

Dens placering nederst på venusbjerget i folden hvor skamlæberne mødes gør at denne piercing kan være svær at få til at hele ordentligt, da den er temmelig udsat for stød og berøring. Vi anbefaler at man bruger en let bøjet stav fra start for at give piercingen så meget ro som muligt.

Piercingens placering gør at den ikke har nogen betydning for den seksuelle akt, men kun udføres af udsmykningsmæssige årsager.

Fourchette

 

 

Helingstid: 8-12 uger

 

Fourchette er placeret mellem skedens åbning og anus. Enten vinkelret på, eller langs med.

I sjældne tilfælde starter foruchetten inde i kanten af skeden. Denne piercing udføres for at øge kvindens lystfølelse, men dens ubekvemme placering gør den sjælden.

Indre skamlæber

 

 

Helingstid: 1-2 uger

 

Dette er sandsynligvis den mest populære kvindelige piercing. Piercing af de indre skamlæber er oprindelig en form for kyskhedspraksis fra Etiopien, det gamle Rom, Indien og Persien. Hullet som laves i de indre skamlæber heler meget hurtigt. Skamlæbepiercinger skal ikke laves for yderligt da en tynd hud lap kan blive for svag. For komfort og hygiejne, laves hullet oftest i den øverste 1/3 af skamlæberne. Ringe som sættes længere nede kan skabe noget ubehag, når man går særligt i helingsperioden. En ring er det bedste af sætte i den nylavede piercing, stave kan bruges når piercingen er helet, men sørg for at kuglerne er så godt spændt at de ikke kan rystes løs når man går.

Klitorisforhud

 

 

Helingstid: 1-6 uger

 

Denne piercing er ligeså erotisk stimulerende oglet som en piercing direkte i klitoris, men uden klitoris-piercingens risici.

 

Forudsat at hudlappen over klitoris er nogenlunde veludviklet, kan den pierces både vandret og lodret, med ring eller stav. For de som har fyldige lår kan den lodrette være mere bekvem end den vandrette der kan have tendens til at vride sig og dermed komme i klemme.

Denne piercing er ekstrem seksuelt stimulerende og forårsager meget lidt ubehag uden heling. Imidlertid kan en piercing i både klitoris og klitorisforhud give ubehag da huden kan komme i klemme mellem smykkerne.

Ydre skamlæber

 

 

Helingstid: 4-6 uger

 

Piercing af de ydre skamlæber er oprindelig en form for kyskhedspraksis fra Etiopien, det gamle Rom, Indien og Persien. For komfort og hygiejne, laves hullet oftest i den øverste 1/3 af skamlæberne, men kan naturligvis laves hele vejen ned. Ringe som sættes længere nede kan skave noget ubehag når man går, især i helingsperioden.

Da de ydreskamlæber er tykkere end de indre er helingstiden selvfølgelig også længere.

 

Rengøring af disse piercinger er meget enkle. Man vasker den 2-3 gange om dagen og bruger så mildt et rengøringsmiddel som muligt, steril saltopløsning eller medicinsk sæbe.

Ingen badekar, svømmehal eller havvand før piercingen er helet. Ingen oral kontakt med piercingen i helingsperioden

 

Sådan rengøre du din piercing 2-3 gange om dagen:

95% af jobbet afhænger af om du passer den som du skal. Det er helt op til dig selv hvor hurtigt din piercing læger.

 

Du skal bruge Dermamed eller Latazyd sæbe og huske at tage multivitamin tabletter.

 

  1. Du rengør lettest din piercing under bruseren. Vask hænderne grundigt med sæben. Skyl din piercing med lunkent vand og fjerne eventuelle skorper, både fra smykket og hulkanterne

  2. Hæld et par dråber Sæbe op i hånden og bland med vand

  3. Masser blandingen ind i piercinge. Drej ringen forsigtigt frem og tilbage nogle gange. Lad det sidde i nogle minutter og skyld grundigt efter.

 

OBS!

Undgå seksuel kontakt i de førsteuger og anvend derefter kondom til piercingen er lægt. Dette gælder også hvis du har en fast partner. Andre menneskers kropsvæsker udgør en infektionsrisiko for dig.

 

Tag aldrig smykket ud af din piercing før den er helet!

Selv om din piercing har været helet i flere måneder skal du ikke lade din piercing være uden smykke, ret længe af gangen. Hullet kan svinde ind eller lukke helt. Synes du om din piercing, så lad smykket sidde i, så undgår du problemer.

Rensevejledning