Earl

Body Art Piercing

Helingstid: 2-4 mdr.

 

Denne piercing er relativ ny og er opkaldt efter Earl van AKEEN, den første der lavede denne piercing gennem næseryggen, midt mellem øjnene. Til en Earl anvender man ofte en stav der er længere end hullet for at lette rengøringen.

 

Denne piercing heler kun hvis man passer ekstrem godt på sin piercing. En almindelig bytur kan bringe din krop så meget ud af balance at helings processen forstyrres, derfor bør man undgå alkohol de første 2 mdr. efter den er blevet piercet.

 

Selvom du passer godt på dig selv og din piercing kan kroppen udstøde smykket. Begynder den at vokse ud, så tag den ud, så man senere kan ligge den bag arvævet.

 

Rengøringen af denne piercing er meget enkel.

Man vasker den 2 gange om dagen og bruger så mildt et rengøringsmiddel som muligt. (Intimsæbe og saltvand)

Derudover 1-2 gange om dagen med saltvand på en smule gaze. Ingen oral kontakt med piercingen i helingsperioden. Husk at andre menneskers kropsvæske udgøre en infektionsrisiko for dig.

 

Sådan rengøre du din piercing 2-3 gange om dagen:

95% af jobbet afhænger af om du passer den som du skal. Det er helt op til dig selv hvor hurtigt din piercing læger.

 

  1. Vask hænderne grundigt med intimsæben. Fjern evt. skorper fra smykket samt hulkanten. (har du svært ved at se, så brug et spejl)

  2. Vask den synlige del af smykket og sårkanterne. Drej den del af smykket der sidder i hullet ud og vask dette også og drej tilbage så hullet også gøres rent.

  3. Dryp nogle dråber sæbe på smykket og drej det ind i hullet, skyld grundigt med vand.

 

OBS!

Tag aldrig smykket ud af din piercing før den er helet!

Selv om din piercing har været helet i flere måneder skal du ikke lade din piercing være uden smykke, ret længe af gangen. Hullet kan svinde ind eller lukke helt. Synes du om din piercing, så lad smykket sidde i, så undgår du problemer.

 

Sidst men ikke mindst, for at give din piercing optimale forhold af hele under, skal du være forsigtig med den. Ryk slag og tryk mod piercingen kan resultere i den bliver irriteret og bliver udstødt fra kroppen.