Dermal Anchor

Body Art Piercing

Helingstid: 3-5 mdr.

 

Dermal Anchor er forholdsvis ny. Den adskiller sig fra skindiver ved at den har aftageligt hoved. Man kan altså skifte smykke, dette kan gøres efter ca.3 mdr. samt dens hullede anker, som gror fast i huden. Man kan altså ikke tage den ud når man skal på arbejde (eller besøge mormor osv.)

Dermal Anchor laves med titaniums smykke. Den laves med en cylinderformet biopsinål.

Ankeret ligger nede i huden, som gør den gror fast i vævet. Den findes også i Micro. Undgå for meget bevægelse og ryk omkring Dermal Anchor, det giver længere helingsrid. Det er nødvendigt at bruge plaster på den i de første uge, så den bliver holdt på plads, undtagen ved rensning.

 

Sådan rengøre du din Dermal Anchor:

95% af jobbet afhænger af om du passer den som du skal. Det er helt op til dig selv hvor hurtigt din piercing læger.

 

2 gange dagligt: Vask hænderne grundigt i Intimsæbe. Gør det piercede område vådt med rent vand. Tag en lille smule intimsæbe og gnid forsigtigt på og rundt om piercingen til det skummer op. Vask forsigtigt og skyld af med rigeligt rent vand. Lad den luft tørre eller tør med et rent klæde.

2 gange dagligt: Vask din skindiver endnu engang i løbet af dagen med varmt isotonisk saltvand. Dæk hele piercingen med saltvand. Vend en kop ud på piercingen og hold den på i ca. 5 min. Fjern eventuelle sårrester og skidt med en vatpind.

 

HUSK plaster må ikke tages af de første 3 dage!