Bryst

Body Art Piercing

Helingstid: 10-14 uger - men kan tage længere

 

Brystvorte piercinger man som oftest horisontalt med en ring. Man kan også pierce dem vertikalt eller diagonalt og da bruger man en stav som smykke. Vertikale piercinger kan nogle gange "vandre" og vride sig så den ender med at være horisontal. En brystvorte kan være længe om at hele, følg plejeanvisningen nøje og hold staven ren.

Opbygningen af vævet rundt omkring piercingen betyder ofte at vorten ændrer størrelse. Kvindelige brystpiercinger er ofte længere om at hele end mænds, dette skyldes de hormonelle forskydninger der indgår i kvindens menstruationscyklus. Mange bekymre sig om man kan amme når man er brystpiercet, og det kan man sagtens - vi anbefaler at man tager smykket ud mens man ammer og sætter det i igen når man er færdig. Dette er den leggest måde og giver ingen problemer - forudsat at piercingen er helet. Vi anbefaler ikke at man bliver brystpiercet mens man er gravid eller ammer.

Ved både mænd og kvinder øges brystvortens følsomhed når den bliver piercet. Smykker som passer i brystvorten er først og fremmest den traditionelle barbell stav. Ringe kan også bruges.

Når først piercingen er helet, kan man udsmykke yderligere med brystskjold. Skjoldet holdes på plads med en stav eller ring.

 

Sådan rengøre du din piercing 2 gange om dagen

95% af jobbet afhænger af om du passer den som du skal. Det er helt op til dig selv hvor hurtigt din piercing læger.

  1. Vask hænderne grundigt med intimsæbe. Fjern evt. skorper fra smykket samt hulkanten. (Har du svært ved at se så brug et spejl)

  2. Vask den synlige del af smykket og sårkanterne.

  3. Dryp nogle dråber sæbe på smykket og drej det ind i hulet, skyl grundigt med vand.

  4. Suppler med bad af bryst i saltvand 2 gange dagligt. Vend en kop ud så piercingen er dækket af saltvand i 5 min.

 

OBS!

Tag aldrig smykket ud af din piercing før den er helet!

Selv om din piercing har været helet i flere måneder skal du ikke lade din piercing være uden smykke, ret længe af gangen. Hullet kan svinde ind eller lukke helt. Synes du om din piercing, så lad smykket sidde i, så undgår du problemer.